Z horké půdy v Prakšicích za tři body

14.10.2013 10:57
TJ Prakšice 2:3 FC Strání

(1:2)

Hruboš (pen.)
Ondra

David Pomajbík 2
Josef Kolaja
-

-

- -
FC Strání: Antonín Popelka - Josef Kolaja, David Janík, Antonín Hráček, Martin Adámek, Jozef Koritina, Michal Bruštík (80. Dominik Popelka), Stanislav Popelka (87. Jakub Motola), Patrik Frühauf, Jan Popelka (46. Jaroslav Gardian), David Pomajbík
Rozhodčí: Staško - Kotačka, Šimoník

 

Trenér Šebesta o zápase:

Prakšice doma ještě neztratili ani bod a vzhledem k naší prořídlé sestavě jsme ze zápasu měli určité obavy. Vstup nám však vyšel parádně a po brankách Kolaji a Pomajbíka, jsme se dostali  do vedení 2:0. Potom ale přišel těžko pochopitelný zkrat Tondy Hráčka  a domácí z penalty snížili na 2:1 a za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Poslední dobou  se nám špatně daří bránit soupeřovy standartky a při jejich množství v tomto zápase a našem hubeném vedení jsme se o výsledek obávali až do poslední minuty. Pomocí druhé branky Davida Pomajbíka jsme se sice opět dostali na rozdíl dvou branek, o to jsme ale znovu přišli a opět jsme soupeři gól doslova darovali, díky hrubce Stani Popelky. Závěr tak byl hodně  nervozní, ale nakonec jsme Prakšicím, podle mne zaslouženě, uštědřili první domácí porážku v letošní sezoně.