Ve Lhotě 3 body a zraněný Žajgla

07.10.2013 13:27
TJ SOKOL Ostrožská Lhota 1:3 FC Strání

(1:2)

Lúčný

Tomáš Žajgla 2
Patrik Frühauf

-

-

- -
FC Strání: Antonín Popelka - Josef Kolaja, David Janík, Antonín Hráček, Jaromír Mimochodek (46. Jan Popelka), Michal Bruštík, Jozef Koritina, Jaroslav Gardian, Patrik Frühauf, Tomáš Žajgla (74. Martin Adámek), David Pomajbík
Rozhodčí: Olša

 

Trenér Šebesta o zápase:

Poslední dobou máme problémy v zakončení a bránění standardních situací a v tomto duchu jsme se prezentovali i v Ostrožské Lhotě. Do vedení nás poslal Patrik Frühauf, ale vzápětí jsme neuhlídali soupeřovu standardku a bylo vyrovnáno. Naštěstí následně vyslal David Pomajbík do sóla Tomáše Žajglu, který ho mazácky proměnil a tak jsme šli do šaten s jednogólovým náskokem.

Druhý poločas už na hřišti existovalo prakticky jen jedno mužstvo a bylo jen otázkou času, kdy své vedení navýšíme. To se povedlo v 60. minutě, kdy sólo Davida Pomajbíka dokončil dorážkou Tomáš Žajgla. Do konce zápasu jsme pak promarnili snad dalších sedm, osm opravdu vyložených gólových příležitostí a potvrdili tak svou slabou formu v této disciplíně z poslední doby.

Stínem zápasu zůstalo vážné zranění našeho kanonýra Tomáše Žajgly, který si nešťastně poranil vazy v loketním kloubu a jeho další účinkování v našem týmu je tak vážně ohroženo. Poděkování patří opět tradičně skvělým straňanským fanouškům, kteří nás ve velkém počtu přijeli podpořit.