Sušice si odvezly "sedmičku"

21.10.2013 10:07

FC Strání 7:0 TJ Sušice

(3:0)

David Pomajbík 3
Patrik Frühauf
Jaromír Mimochodek
Jozef Koritina
Josef Kolaja

-
-

-

- -
FC Strání: Antonín Popelka - Martin Adámek (46. Jan Popelka), Antonín Hráček, David Janík (46. Michal Bruštík), Jaromír Mimochodek, Patrik Frühauf, Jozef Koritina, Jaroslav Gardian, Josef Kolaja, Stanislav Popelka (66. Roman Mimochodek), David Pomajbík
Rozhodčí: Bartoň - Daněk, Popelka (laik)

 

Trenér Šebesta o zápase:

Postavení Sušic v tabulce nám velelo k získání povinných 3 bodů a pokud možno i vylepšení skore. Střelecký účet otevřel  David Pomajbík ve 12.min., po krásném centru Stana Popelky a když po chybě obrany přidal David v 17.min. druhý gól a Paťa Frühauf ve 34.min. třetí, nebylo už pochyb, že se nám to i podaří.

Druhý poločas jsme na hřišti znovu jasně dominovali a přidali i další 4 branky. Nejprve se v 58.min. trefil krásně z přímáku Jarda Mimochodek, v 67.minutě pak Jožo Koritina zavěsil hlavou do šibenice další Jardovu standartku, v 76.min. zkompletoval hattrick  David Pomajbík a tečku za zápasem udělal Jožin Kolaja, když zatloukl do sítě golmanem vyraženou střelu Joži Koritiny.

Povinnost jsme tak splnili a myslím si, že jsme divákům ukázali ještě spoustu dalších krásných akcí, bohužel už bez gólové tečky. Snadný soupeř nám také umožnil ušetřit síly na velmi těžký konec podzimní části sezony, kdy nejprve zajíždíme do Sehradic a potom doma hostíme naše nejbližší pronásledovatele z Kunovic a Osvětiman.