Áčko ve šlágru kola porazilo Kunovice

04.11.2013 15:40

FC Strání 3:1 FOTBAL Kunovice

(2:1)

Patrik Frühauf 2
David Pomajbík

Baný
-

-

- -
FC Strání: Antonín Popelka - Ľuboš Gajdošík, Josef Kolaja, Jaroslav Gardian (81. Jakub Motola), Jaromír Mimochodek, Jozef Koritina, Jan Popelka (46. Michal Bruštík), Stanislav Popelka, Patrik Frühauf, Roman Mimochodek (75. Martin Adámek /85. Tomáš Žajgla/), David Pomajbík
Rozhodčí: Skalický - Ševčík, Nogol

 

Trenér Šebesta o zápase:

Viděl jsem několik utkání Kunovic a tak jsme měli představu, co od soupeře můžeme očekávat, což se i  v zápase stoprocentně  potvrdilo. Kunovice se snaží hrát fotbal založený na stoprocentím nasazení a pohybu, někdy to však přehání s důrazem, což naši hráči určitě pocítili.

Do utkání jsme vstoupili opatrně, postupně jsme ale začali mít míč častěji na kopačkách a převahu jsme vyjádřili dvěma brankami. Nejprve vykoupal kunovickou obranu David Pomajbík a poté Paťa Frühauf  pomocí jemné teče, krásnou střelou do víka překonal  zjevně zdravotně indisponovaného kunovického gólmana. Bohužel ani v tomto zápase jsme se nevyvarovali hrubé individuální  chyby, tentokrát se dvě myšlenky potkaly Gardimu a bylo z toho snížení na 2:1.

Vstup do druhého poločasu nám vyšel parádně a znova nám pomohla standartka. Po rohu Jardy Mimochodka, se hlavou trefil a korunoval svůj parádní výkon, Patrik Frühauf. Soupeři nelze upřít snahu o vyrovnání, po centru dokonce balon lízal břevno, ale v utkání už jsme žádné drama nepřipustili a kdyby jsme dotáhli do konce ještě nějakou z minimálně pěti tutovek, mohli Kunovice  odjíždět i s větším přídělem. Dvě věci zmíním ještě na závěr, smekám klobouk před výkonem všech hráčů, hlavně  těch  kteří nastupovali se sebezapřením, se zraněními a po nemoci, ukázali pravé straňanské srdce. Druhá věc jsou naši, tradičně fantastičtí fanoušci, pro které jsme s kabinou na poslední zápas, jako poděkování, připravili dvě bečky piva. Byli jste celý podzim našim regulérním dvanáctým hráčem, tak přijdte to s námi oslavit na poslední zápas podzimu, který se odehraje 10.11.2013 ve 13:30 na Zelničkách.