Áčko na podzim venku stoprocentní

29.10.2013 11:51
TJ SOKOL Sehradice 1:2 FC Strání

(1:2)

5. Hofschneider

37. David Pomajbík
40. Martin Adámek
-

-

- -
FC Strání: Antonín Popelka - Martin Adámek (75. Ľuboš Gajdošík),  Antonín Hráček, Josef Kolaja, Jaromír Mimochodek, Jozef Koritina, Michal Bruštík, Jaroslav Gardian (80. Jakub Motola), Stanislav Popelka, Jan Popelka (83. Václav Šidlo), David Pomajbík
Rozhodčí: Manďák - Řihák, Šimoník

 

Trenér Šebesta o zápase:

Hned na úvod musím uznat, že v tomto zápase, jsme fanouškům mohli udělat radost snad jenom výsledkem, protože předvedená hra za moc nestála. Hned na začátku nás soupeř brejknul a od 6.minuty jsme museli dohánět jednogólové manko. Do vyložené šance, jsme se přes  urputně bránicí domácí hráče nedostali, naštestí nás po několikáté spasily standartky. Ve 40.minutě David Pomajbík uklidil do sítě přímák Jožo Koritiny a o 3.minuty později  Martin Adámek roh Jardy Mimochodka. Bohužel to bylo od nás vše.

Druhý poločas už byla jen totální válka o každý metr těžkého terénu, který znesnadňoval naše pokusy o kombinaci. Uznávám, že jsme měli i kus fotbalového štěstí, když  ve dvou, třech případech viselo vyrovnání soupeře doslova na vlásku. Další pohroma nastala 10 minut před koncem, když se poměrně vážně zranil Jaro Gardian, přidal se tak k dalším našim marodům, mezi které už patří i Patrik Frühauf, který do tohoto zápasu taky nemohl nastoupit.

O to více budeme potřebovat podporu všech fantastických straňanských fanoušků. Do posledních dvou zápasů totiž půjdeme už s hodně prořídlou sestavou, která bude vaši podporu potřebovat více než kdy jindy.